Exklusivt erbjudande för konferensdeltagare på G16!

Den nationella genusforskningskonferensen G16 närmar sig med stormsteg! Redan nästa vecka är det dags och SGF vill påminna om de programpunkter vi arrangerar under konferensen, samt informera om ett exklusivt erbjudande för er som går på konferensen men ännu inte är medlemmar.

Onsdagen den 23 november

kl 11.o0-12.00 håller SGF årsmöte. Handlingar inför årsmötet har skickats ut till samtliga medlemmar. Hör av er till styrelsen om ni inte fått några!

kl 14.30-16.00 medverkar SGFs styrelsemedlem Lena Martinsson i en panel ”Behövs genusforskning på svenska? Den vetenskapliga publiceringens villkor”.

Torsdagen den 24 november

kl 9.00-10.15 modererar Charlotte Holgersson från SGF en panel på temat ”EU-finansiering – är det något för genusforskare att bry sig om?”.

kl 13.30-14.30 anordnar doktorand- och postdoktornätverket inom SGF en workshop med titeln ”Att bli och vara feministisk forskare – visionära strategier för en solidarisk akademi.

SGF ska också presentera sin enkät om arbetsmiljö och utsatthet som vi genomför under hösten. Håll utkik efter datum, tid och lokal!

Exklusivt erbjudande för er som tecknar medlemskap under G16!

Som vanligt finns vi med på konferensen med ett bord, i anslutning till Tidskrift för genusvetenskap. Besök oss gärna och prata om föreningens arbete, eller forskningspolitik i största allmänhet. För dig som ännu inte är medlem har vi ett eklusivt erbjudande under konferensen, så passa på att bli medlem! Vi erbjuder  nämligen reducerad medlemsavgift, fullpris 400 kr och studerande/pensionär/arbetslös 300 kr, för de som tecknar medlemskap under G16 (Ordinarie medlemsavgift är 450 kronor, 350 kronor om du är studerande, arbetslös eller pensionär). I medlemskapet ingår en prenumeration på Tidskrift för genusvetenskap, TGV.

Tanja JoelssonExklusivt erbjudande för konferensdeltagare på G16!